Corona

Det är viktigt för oss att alla som besöker Träningsverket Danderyd känner sig trygga. 

Vi följer myndigheternas riktlinjer och rekommendationer gällande Coronaviruset och tar spridningen av viruset på fullt allvar. Vi ser till att kontinuerligt uppdatera oss om läget via myndigheters hemsidor samt nyhetsrapportering. 

 

Vi har flyttat ut viss gruppträning utomhus och reducerat antalet pass och deltagare på gruppträning inomhus. Handsprit, desinfektionsmedel, tvål mm finns utplacerat på gymmet och innan och efter varje gruppass så desinficeras material och de använda ytorna. Pass kan komma att ställas in med kortare varsel än vanligt. En instruktör som känner sig sjuk kommer inte att leda sitt pass vilket kan leda till att pass behöver ställas in.

 

Utöver detta har vi utökat frekvensen på städning med fokus på de ytor som vanligen är i kontakt med händer (exempelvis träningsutrustning, handtag, kranar etc). Vi ökar också tillgängligheten på handdesinfektion och tvål i lokalen.

 

Om personal inte känner sig kry eller är sjuk så ska man stanna hemma. 

 

Om du som medlem känner dig fullt frisk så är du välkommen till oss att träna. Vi ber er då vara extra noga med handhygienen. Ha gärna med egen handduk för att lägga ut på bänkar och mattor vid användning. Tvätta av redskap, maskiner och mattor både innan användning samt efter att du är klar. Håll avstånd i gymmet och visa hänsyn till övriga medlemmar. Om du har möjlighet att duscha och byta om hemma, gör gärna det – på så sätt lämnar du plats åt de som verkligen måste använda omklädningsrummen. 

 

Om du känner dig sjuk, eller har närstående som är sjuka eller rentav smittade av Coronaviruset, ber vi dig att iaktta försiktighet och stanna hemma.

 

Nu är det viktigt att vi alla hjälps åt så tack för att ni visar hänsyn och ta hand om er! 

 

Vid frågor, funderingar eller feedback, tveka inte att höra av dig till oss.

Enebybergsvägen 16
182 36 Danderyd
08 – 750 90 75

Epost: info@traningsverketdanderyd.se

  • Facebook
  • Instagram

© 2019 by Träningsverket AB | GDPR