top of page

Ny träningsresa till Rindö - 16-18 sept


Välkommen på en träningsweekend fylld av träning, god mat och upplevelser!


Helgen 16-18 september anordnar Träningsverket Danderyd återigen en fullspäckad träningsweekend ute på vackra ön Rindö.


FREDAG Redan efter incheckning på Rindö Bed & Breakfast fredag eftermiddag och ett kort välkomstmöte river vi av helgens första pass nere vid hamnen och vattnet. Efter en fartfylld första träning fyller vi sedan på med energi genom en smarrig middag på öns omtyckta restaurang Syrran & Jag.

Fredag kväll kan därefter avnjutas i en bastu med Oxdjupet som utsikt och möjlighet till ett uppfriskande dopp i havet eller för att använda tiden till att upptäcka mer av ön.


LÖRDAG Lördag morgon börjar vi med ett härligt yogapass där vi mjukar upp kroppen och väcker sinnet, även detta nere vid vattnet om vädret tillåter. Därefter intas en god och hälsosam frukost som kommer göra kropp och knopp redo för dagens första rejäla träningspass.


Efter förmiddagens träning fyller vi på med lunch, även denna på restaurang Syrran & Jag. Lite välförtjänt vila är sedan på sin plats innan det är dags för dagens andra pass, detta pass dock något lugnare och kortare så att kvällen orkas med.


Vi kommer i samlad trupp bli upphämtade med privat taxibåt och ta oss in till vackra Vaxholm för att avnjuta kvällens middag. Lagom till solnedgången får vi sedan skjuts hem och resten av kvällen kan spenderas på valfritt sätt. Det är kanske nu du passar på att ta en mysig promenad längs med vattnet eller lånar en cykel för att ta dig runt på ön?


SÖNDAG

Söndag morgon kommer även den att börjas med ett välbehövligt pass yoga, därefter frukost och till sist rundas helgen av med ett avslutande, fräsigt träningspass!

Allt detta ingår: - Totalt dryga sju timmars träning - Två pass yoga - Mysigt boende på Rindö B&B i dubbelrum - Frukost, lunch och middag (med undantag för middag lördag kväll) - Stor bastu reserverad för endast vårt sällskap, du kan bada direkt i havet!

- Varierad träning med både styrka, kondition samt rörlighet - Tur med taxibåt t/r Rindö-Vaxholm lördag kväll - Upplev historiska och häftiga platser med gamla fort, solgrottor och militärbyggnader
Vår PT Denise Johnson håller i denna helg
 

Vitsord från tidigare deltagare:


"Wow - Vilken energikick helgen på Rindö gav! Jag är inte topptränad, men det fungerade perfekt ändå. Programmet var anpassat både för "proffsen" och mer vanliga, som jag själv. Härlig miljö, toppstämning i gruppen, god mat och varierad träning. Detta ska jag göra om varje år!"

- Kerstin +50 år


"Att få komma iväg en helg för att träna var helt perfekt, många träningsresor sträcker sig över flera dagar och då kan det vara svårt att komma ifrån. Rindö är supervackert och fullt med häftiga ställen att köra passen på. Passen var hårda på det allra bästa sättet, man trodde inte man skulle orka men med hjälp av härliga gruppen och instruktören Denise så klarade man det! Jag rekommenderar varmt en träningshelg med Denise på Rindö!"

- Jennylinn +35 år


"Otroligt väl planerad helg: Allt från ankomst med en generös goodie bag till avslut med överraskande sista träning på ett magiskt ställe. Underbara måltider med supergod och fräsch mat med spännande smaker. Rindö är en underbar pärla med härliga små restauranger med ljuvlig mat och dryck - hantverk om man mot all förmodan vill göra annat än träna. Träningen var anpassad för olika nivåer med glädje och grymt härlig energi i fokus. Sist men inte minst, bästa tränaren som inte bara gör att du orkar kötta på lite till utan du känner dig också väl omhändertagen och behöver inte tänka på nästa steg i planeringen. Jag ger 10 kettlebells av 10 möjliga!

- Monika +40 år

Comments


bottom of page